Eko Sever u zajednici

U skladu sa dosadašnjim društveno odgovornim poslovanjem tvrtka Eko Sever je odlučila napraviti i korak dalje.  U veljači 2016. godine uključili smo se u projekt „Stvaranje filantropske kulture u Hrvatskoj“ koji je sufinanciran iz EU programa IPA 2012 i od strane Ureda za udruge Vlade RH. S nositeljem projekta, Zakladom Zamah, tokom godine radili smo na stvaranju našeg vlastitog modela strateške korporativne filantropije. Ideje brige o zemlji, te povećanje svijesti ljudi o važnosti ekološke prehrane ugradili smo u novonastali model koji želimo pokloniti zajednici.

Zamah logo
Zamah logo

Za sada, zadovoljstvo nam je najaviti da ćemo kroz model kojeg stavljamo u puni pogon nakon ljeta, unaprijediti dosadašnju suradnju sa osnovnim školama i fakultetima. Mladima želimo pomoći svojim znanjem, voljom i resursima, jer su upravo oni najveći generator ekoloških ideja i nositelji pozitivnih promjena u zajednici!

„Zemlja nam nije dana i ne nasljeđujemo je od naših predaka, nego je posuđujemo od naše djece i kao takvu je želimo ostaviti unucima.“

European Union
European Union

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s