Dan otvorenih vrata imanja Eko Sever – deveti puta u nizu

U nedjelju, 12. lipnja 2016. godine, imali smo Dan otvorenih vrata našeg imanja. Ove godine to je bio deveti Dan otvorenih vrata, što znači da već devet godina ugošćujemo naše kupce, prijatelje i poslovne suradnike te sve zainteresirane u naš rad na našem imanju. Na našem imanju može se vidjeti na koji način i gdje proizvodimo ekološko povrće, voće, žitarice i ljekovito bilje, koje možete svakodnevno naći u našim trgovinama te koje možete dobiti dostavom na kućni prag na području čitave Hrvatske. Bilo nam je izuzetno drago vidjeti opet naše drage kupce sa njihovim obiteljima u posjeti našem imanju.

2016-06-12-08-48-25(1)
Eko Sever imanje

Ove godine vrijeme je najavljivano jako loše, ali na kraju je bilo ugodno za obilazak imanja. Malo je nesretno u tome što je bilo blata, pa su se naši posjetitelji ove godine morali opremiti “opremom” za hodanje po ovim uvjetima i nažalost malo su se zamazali. Ali time bilo je vrlo ugodno za šetnju, z razliku od prijašnjih godina kada je bilo sunce i vrlo vruće. Povremeno nam je kišica rominjala, ali ugođaj je bio baš vrlo lijep. Imali smo prilike popričati sa svim našim posjetiteljima ove godine. Nadamo se da ćemo ponoviti opet nešto slično na jesen za naše zainteresirane kupce.

Znate kako se kaže, slika govori više od tisuću riječi, tako da pogledajte slike sa našeg devetog Dana otvorenih vrata imanja Eko Sever.

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s