Proizvodnja i prodaja – 100% ekološka

Dragi naši kupci,

Neki od vas prigovorili su nam zbog toga što nismo snažnije i brže reagirali u svoju obranu. Istina je da nas je ova situacija zatekla i teško se nosimo s njom. Trebalo nam je vremena da se snađemo i krenemo u akciju. Možda nam je trebalo predugo. Mnogi od vas se osjećaju prevarenima, ali zbog napisa u medijima, a ne zbog našeg poslovanja. Mi smo jednostavni ljudi koji se bave poljoprivredom, vi ste to prepoznali i zahvaljujući tome već 15 godina živimo od svog poštenog rada. Ako ste kupili kod nas, kupili ste isto voće i povrće kojim hranimo svoju djecu i koje je 100 posto ekološko. To nikakav medijski napis neće promijeniti.

Danas smo sazvali press konferenciju na kojoj smo novinarima dali sve informacije koje mogu pomoći da shvate da Eko Sever nikada nije i nikada neće proizvoditi niti prodavati ne ekološko voće i povrće. U petak smo predali tužbe protiv onih koji nas netočno optužuju. Radimo sve što je u našoj moći da dokažemo svoju nevinost.

Na ovom mjestu skupili smo sve dokumente za koje mislimo da bi nekoga mogli zanimati, a tiču se napada na naš rad. Neke od informacija nismo ovdje pokazali u potpunosti kako ne bi prekršili tajnost ugovora ili otkrili osobne podatke, ali pokazujemo vam dio kako bi vidjeli da itekako imamo dokaze da poslujemo pošteno.

Tekst je dugačak, ali bilo je toliko mnogo pitanja koja su postavljena u komentarima na našem Facebooku da nismo mogli u kraćem obliku odgovoriti na sva.

Za one kojima je ovo previše informacija – pozivamo sve koji to žele da dođu kod nas na imanje i uvjere se u to kako proizvodimo i što vam prodajemo. Pozivamo sve koji žele testirati naše proizvode na ostatke pesticida da to učine putem ovlaštenih organizacija za kontrolu.

Cijeli dokument sa svim informacijama pogledajte ovdje.

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s