Dan otvorenih vrata imanja Eko Sever – osmi puta u nizu

U nedjelju, 7. lipnja 2015. godine, imali smo Dan otvorenih vrata našeg imanja. Ove godine to je bio osmi Dan otvorenih vrata, što znači da već osam godina ugošćujemo naše kupce, prijatelje i poslovne suradnike te sve zainteresirane u naš rad na našem imanju. Na našem imanju može se vidjeti na koji način i gdje proizvodimo ekološko povrće, voće, žitarice i ljekovito bilje, koje možete svakodnevno naći u našim trgovinama te dostavom na kućni prag. Bilo nam je izuzetno drago vidjeti opet toliko puno ljudi sa njihovim obiteljima u posjeti našem imanju.

Imanje Eko Sever

Ono što nas sve jako veseli je to što je velika većina naših posjetitelja došla sa svojom obitelji na naš otvoreni dan imanja. Tako da je bilo jako puno djece koja su uživala u prekrasnom danu na našem imanju. Iznenađuje nas da već osam godina u nizu na naš Dan otvorenih vrata imanja sunce sja, gdje uvijek donese dozu ljepote i ugodnog boravka svih posjetitelja na našem imanju.

Ove godine smo organizirali i malo dodatnog sadržaja u suradnji s Ekološkim institutom Ecologica. Stručnjake Ecologice i naše gospodarstvo veže dugogodišnja suradnja i prijateljstvo. Organiziranje Dana otvorenih vrata našeg gospodarstva započelo je prije osam godina upravo kao rezultat ove suradnje. Kolege iz Ecologice ovaj put su pripremile zanimljiv program za naše najmlađe posjetitelje: zabavan kviz o poznavanju hrane te pripremu zdravih smoothija i slastica u suradnji s Mihaelom Devescovi.

Znate kako se kaže, slika govori više od tisuću riječi, tako da pogledajte slike sa našeg osmog Dana otvorenih vrata imanja Eko Sever.

Ako nemate pristup pogledajte slike ovdje