Naša priča

Ivka Sever sudjeluje u trećoj sezoni “Seoske gozbe”. To je jedna prekrasna emisija gdje sedam žena iz sedam različitih OPG-ova (obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava) međusobno se posjećuje i priređuje večeru za svoje goste te pokazuje sve čime se njihovi članovi obitelji bave u proizvodnji poljoprivrednih proizvoda i njihovih gospodarstava.

Tako u drugoj epizodi nove sezone bilo je riječi o Eko Severu. Za sve koji niste imali prilike pogledati emisiju preporučamo da to učinite jer ćete vidjeti našu priču. Cijelu epizodu možete pogledati na ovoj poveznici.

Obitelj Sever

Imamo želje što više možemo podijeliti priče o nama i da vam možemo pokazati što više sa našeg imanja te kako što radimo. To je nešto novo na čemu trenutno radimo i nadamo se da ćemo uskoro imati više za pričati i pokazivati. Uz to imamo puno upita oko naših recepata, kako i što sve radimo mi u svojoj obitelji i svakako se nadamo da ćemo i to uskoro moći više dijeliti sa svima vama. Imamo mnogo želje i ideja, samo treba nam vremena da sve posložimo i da možemo podijeliti sa svima vama.

Sretan Uskrs! Uživajte i odmorite sa svojim najmilijima.

Sretan Uskrs!

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s