Grupno naručivanje

Prije nešto malo manje od godine dana smo uveli našu novu uslugu, dostavu na kućni prag za više od 7000 mjesta u Hrvatskoj. Cijeli popis sa svim poštanskim brojevima možete pronaći na našoj stranici.

Za područje grada Zagreba dostavu već radimo više od 15 godina i to uspijevamo raditi sami. Za dostavu na kućni prag izvan područja grada Zagreba i bliže okolice imamo partnera koji se bavi paketnom dostavom te dostava se vrši u roku od 24h od prikupa paketa. Iz tog razloga smo osigurali da to povoljnije bude dostava na kućni prag. Iznad 400 kn narudžbe dostava je besplatna, do maksimalne težine jednog paketa do 35 kg.

I tu dolazimo do današnjeg posta. Ne možete se uvijek svega sjetiti, ali zato naši kupci su jako kreativni i stoga želimo ovaj primjer podijeliti sa svima, jer smatramo da sigurno ima puno više ljudi koji ova zamisao može puno pomoći i da ne plaćaju nikakvu dostavu naših proizvoda na svoj kućni prag, gdje god da se nalazite.

Nekoliko naših kupaca se sjetilo slijedeće ideje. Ako imate susjedu(a), prijateljicu, prijatelja, bližu rodbinu, nekoga tko želi isto naručivati ekološki certificiranu hranu od nas možete se dogovoriti da zajedno naručujete. Može vas se i nekoliko skupiti, tako da ukupna narudžba bude veća od 401 kn, kako bi dobili dostavu na kućni prag koja je besplatna. Tako ništa nećete plaćati za dostavu, a cijena naših proizvoda je identična kao i u našim trgovinama i na našim prodajnim mjestima na tržnicama grada Zagreba. Nama je samo bitno da je narudžba jedna i da jedan paket šaljemo na jednu adresu. A nakon toga se vi podijelite između sebe tko je što želio naručiti.

Primijetili smo u zadnje vrijeme isto rade i na području grada Zagreba. Za područje grada Zagreba narudžba iznad 100 kn vrijednosti ima besplatnu dostavu. Radi se o ljudima koji su tek nedavno dobili malu djecu, pa ne treba im velike količine naših proizvoda, pa onda naručuju recimo 30 do 40 kn. Pošto žive u zgradama imaju više male djece u istom ulazu te su se odlučili skupiti i njih 3 do 4 naručuju zajedno.

Željeli smo podijeliti ovu ideju sa vama, jer smatramo da može biti vrlo korisna za puno naših kupaca.

Još jednom bi skrenuo i pozornost na mogućnost „brze narudžbe“ na našem webshopu, gdje od prijave na naš webshop do kreiranja narudžbe može trajati svega 60 do 90 sekundi, ako znate što želite naručiti. Pogledajte naš članak na tu temu na našem blogu.

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s