Praznici nam stižu…

Vrijeme leti. Godina je tek započela, a evo sada opet nam stižu Božićni i novogodišnji praznici. Ne uspije se čovjek niti okrenuti, a eto godina završava.

Željeli bi da znate da od 22.12. do 6.1. nećemo biti u mogućnosti raditi dostavu na kućni prag. Niti izvan Zagreba, a niti na području grada Zagreba. Jednostavno ove godine praznici padaju u sredini tjedna i ne možemo nikako organizirati dostave na kućni prag. Nadamo se da ćete iskoristiti mogućnost naših trgovine, tako da uvijek možete naručiti putem našeg webshopa, a potom narudžbu pokupiti na jednoj od naših prodajnih lokacija. Sve naše lokacije možete naći na našem webu, www.eko-sever.hr.

Obitelj Sever

Uz to, na Badnjak, 24.12. i na staru godinu, 31.12. ćemo raditi skraćeno i to samo do 16h. Tako da savjetujemo da organizirate si kupnju s obzirom na naše radno vrijeme, da se ne dogodi da slučajno ne budete u mogućnosti raditi najbolja Božićna i novogodišnja jela sa najboljim proizvodima od najboljeg OPG-a u Hrvatskoj. Malo da se i pohvalimo.

Najbolji OPG u Hrvatskoj 2014.

Ove godine, kada promatramo ju u retrospekciji, uveli smo nekoliko noviteta u našem malom poslovanju, imamo mogućnost dostave na kućni prag za područje skoro svih mjesta u Hrvatskoj, imali smo prekrasan dan za naš Otvoreni dan imanja Eko Sever, uveli smo nove proizvode u naše trgovine, od drugih ekoloških proizvođača sa područja Hrvatske, a ponešto i sa Sicilije i Italije (onih proizvoda kojih se ne mogu naći kod hrvatskih ekoloških proizvođača), proglašeni smo za najbolje Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo u Hrvatskoj na prvom izboru organiziranom od strane Ministarstva poljoprivrede i Večernjeg lista.

Ova godina je nažalost bila i najgora godina sa vremenskim neprilikama od kada smo se počeli profesionalno baviti poljoprivredom, od naših početaka. Tako velikih padalina nismo do sada bili svjedoci.

Najviše od svega bih želio naglasiti da u našim trgovinama imate mogućnost kupnje isključivo ekološki certificiranih proizvoda sa točnom informacijom proizvođača i imanja sa kojeg dolazi proizvod koji konzumirate.

Ekološki certifikat

Sve u svemu, želimo Vam najljepše Božićne blagdane, da ih provedete u miru i u obitelji, a da u Novu godinu uđete sretni i zadovoljni, jer iskreno se nadamo da će iduća godina biti bolja u svemu od ove na izmaku. Puno sreće i zdravlja!

One thought on “Praznici nam stižu…

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s