Najbolji OPG u Hrvatskoj!

Jako smo ugodno iznenađeni sa činjenicom da smo prošli petak, 12. rujna 2014. godine proglašeni za najbolje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo (OPG) u Hrvatskoj.

Zlata vrijedan 2014. 1. mjesto

Za one koji ne znaju, ove godine je pokrenut natječaj za najbolji OPG u Hrvatskoj koji je organiziralo Ministarstvo poljoprivrede s Večernjim listom te HRT-om kao medijskim pokroviteljem. Naravno tu je bilo i niz raznih sponzora koji su poduprli ovaj natječaj.

I prve godine izabrani smo za najbolji OPG u Hrvatskoj. Stvarno smo ostali jako ugodno iznenađeni i vrlo sretni što smo ponijeli ovu titulu. Ovime smo dobili potvrdu našeg dugogodišnjeg rada te kvaliteti naših proizvoda. Jako je lijepo kada ovakvu nagradu dobije ekološki proizvođač, između svih poljoprivrednih proizvođača u Hrvatskoj, što još više dolazi do značaja kvaliteta proizvoda i proces proizvodnje, gdje možete biti sigurni u sam proizvod koji konzumirate.

Stvarno velika hvala svim našim kupcima, koji godinama su prepoznali naš rad i kupuju naše proizvode, jer na taj način nam dajete snage i mogućnosti da mi dalje rastemo, razvijamo se i ponudimo vam svake godine proizvode i kvalitetu na koju ste naviknuli te uvijek se trudimo biti inovativni i ponuditi vam nove proizvode, pa i nove usluge našeg malog OPG-a. Puno vam hvala na svemu!

Obitelj SeverIzvor: Večernji list

Svakako moramo skrenuti pozornost prema našoj obitelji (Mario, Ivka, Viktorija, Ivan, Marko, Božena i Ivica), koja je započela cijelu našu priču te i svaki dan radi za vas kako bi mogli ponuditi najbolje što možemo proizvesti. Uz nas imamo i naše zaposlenika i sezonce bez kojih ne bi mogli danas raditi sve što radimo i biti svima na raspolaganju sa svim našim proizvodima.

Eko Sever zaposlenici

Željeli bi skrenuti pozornost svima da kada kupujete ekološke proizvode obratite pozornost na certifikat koji dolazi uz proizvod koji kupujete, jer ako ga nema, onda taj proizvod nije ekološki niti organski, a niti bio. Jer u Hrvatskoj, pa i EU ekološki, organski i bio su sinonimi za istu vrstu proizvodnje. I uvijek mora biti certifikat uz takav proizvod, gdje god da ga kupujete. Da li na tržnici, na OPG-u ili u trgovinama.

Znak za ekološki proizvod

Na kraju, povodom proglašenja najboljeg OPG-a u Hrvatskoj i zahvale svim našim dugogodišnjim kupcima trajno snižavamo cijenu (do kraja 2014. godine) svih naših krupica, grizeva i brašna, za 2 KN po svakom proizvodu pojedinačno. Nešto kasnije malo više informacija možete pronaći i u našem webshopu.

2 thoughts on “Najbolji OPG u Hrvatskoj!

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s