Dodavanje druge adrese u webshop

Od kada smo uveli dostavu na kućni prag izvan područja grada Zagreba, tako se cijelo vrijeme rađala ideja da je potrebno dodati mogućnost dodavanja druge adrese za dostavu na kućni prag. Tu funkcionalnost smo dodali nedavno u naš webshop, ali nažalost tek sada sam našao vremena pa da malo to sve skupa objasnim i opišem.

Ovo je vjerujem jako zanimljivo za sve naše kupce koji odlaze na godišnje odmore na lijepu našu obalu, pa da tijekom odmora mogu i dalje dobivati sve proizvode iz našeg asortimana.

Znači, nakon što se korisnik prijavi na naš webshop vidi slijedeće

Početna nakon prijave sa svojim korisničkim podacima

Klikom na „Promjena korisničkih podataka“ dolazi do slijedećeg

Promjena korisničkih podataka

I tu može dodati novu adresu u drugom gradu. Nakon popunjavanja cijele forme (adresa, kvart se ostavi Izvan Zagreba, te grada, upisom grada u kojem se nalazi, a prije toga može se provjeriti na našim stranicama da li dostavljamo u taj grad, jer ako ga nema u popisu, nema ga niti u ovom padajućem izborniku, a poštanski broj se automatski popunjava nakon odabira grada) stavi se kvačica na „Kreiraj drugu adresu“ i klikne se na gumb „Snimi promjene“.

Dodavanje druge adrese

Potom se dolazi do slijedećeg

Promjeni adresu

Sada kada se želi da se dostava izvrši na drugu adresu mora biti kvačica kod „Promjeni adresu dostave …“ i naravno trebaju se snimiti promjene. Da se i promjena zabilježi potrebno je odjaviti se i ponovno prijaviti sa svojim korisničkim podacima u sustav.

I sada možete dobiti svoju dostavu svježih ekoloških namirnica i dok ste na odmoru ili jednostavno na drugoj lokaciji od mjesta prebivališta.

Uživajte i lijepo se odmorite tijekom ljetnih mjeseci!

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s