Dan otvorenih vrata Eko Sever – sedmi u nizu

U nedjelju, 8. lipnja 2014. godine, imali smo Dan otvorenih vrata našeg imanja. Ove godine to je bio sedmi Dan otvorenih vrata. Svake godine naši kupci, prijatelji i poslovni suradnici te svi zainteresirani mogu vidjeti na koji način i gdje proizvodimo ekološko povrće, voće, žitarice i ljekovito bilje, koje možete svakodnevno naći u našim trgovinama i dostavom na kućni prag. Bilo nam je izuzetno drago vidjeti opet toliko puno ljudi sa njihovim obiteljima u posjeti našem imanju.

Eko Sever imanje

Ono što veseli sve nas je to što je velika većina naših posjetitelja došla sa svojom obitelji na naš otvoreni dan imanja. Tako da je bilo jako puno djece koja su uživala u prekrasnom danu na našem imanju.

Ove godine nam je bila nam je veli čast da nas je Predsjednik Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ivo Josipović odlučio posjetiti na naš Dan otvorenih vrata. Imate i mali izvještaj na njegovim službenim stranicama.

Slike možete pogledati u galeriji koju smo pripremili za vas sve. Jedno 60-tak slika sa ovogodišnjeg Dana otvorenih vrata Eko Sever imanja.

One thought on “Dan otvorenih vrata Eko Sever – sedmi u nizu

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s