NAJAVA – 7. Dan otvorenih vrata Eko Sever imanja

Iskoristio bih priliku da najavim evo već sada sedmu godinu Dan otvorenih vrata Eko Sever imanja. Svake godine imamo sve više posjetitelja i to nam je izuzetno drago. To je jedan dan u godini kada svi naši kupci, prijatelji, poznanici i svi ljudi dobre volje mogu doći na naše imanje i vidjeti na koji način i što sve mi uzgajamo. Ove godine, kao i svake do sada, to je druga nedjelja u lipnju, 8.6.2014.

U 12h očekujemo početak okupljanja. Nakon toga krećemo sa malim turama po našem imanju, gjde pričamo o tome kako smo počeli, kako radimo i šećemo se kroz jedan dio našeg polja, kojeg smatramo najzanimljivijim. Nakon jedne šetnice organiziramo za sve posjetitelje ručak. Tijekom tog vremena imam dosta mjesta i dodatnog sadržaja gdje se djeca mogu opustiti i uživati, a roditelji malo odmoriti.

7. Dan otvorenih vrata Eko Sever imanja
7. Dan otvorenih vrata Eko Sever imanja

Nadamo se da će nas i ove godine poslužiti lijepo vrijeme, kao i svih proteklih godina do sada. 🙂

Za sve naše posjetitelje kojima je ovo privi put da dolaze na naše imanje, malo da objasnim kako najlakše doći do nas. U biti imate informaciju i na našem webu, a adresa je Ulica biskupa Langa, Lepšić, Ivanić-Grad. Za sve one koji dolaze autocestom, odmah nakon izlaska s nje imate putokaz Turističke zajendice grada Ivanić-Grada za Eko Sever imanje. Na slici vidite primjer putokaza. Za sve koji dolaze starom cestom, onda samo krenite prema centru Ivanić-Grada i tražite putokaz. 🙂

Eko Sever imanje putokaz
Eko Sever imanje putokaz

Još jedna zanimljivost. Ove godine smo u suradnji Turističke zajednice grada Ivanić-Grada i grada Ivanić-Grada pokrenuli inicijativu Sajma eko hrane, koja se odvija jednom mjesečno u centru Ivanić-Grada. Tako i u nedjelju, 8.6. Sajam eko hrane će biti u centru Ivanić-Grada s početkom u 9h. Tako da prije dolaska na naše imanje možete doći na ovaj sajam i upoznati se s nekolicinom hrvatskih ekoloških proizvođača i kupiti njihove proizvode.

Sajam eko hrane
Sajam eko hrane

 

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s