Biofach – pregled sajma

Biofach je najveći ekološki sajam na svijetu, koji već nekoliko godina ima sajam pod istim naziv na svakom kontinentu, a ovaj sada naš (ipak smo u EU) je već više od 40 godina u organizaciji u Nurnbergu, Njemačka. Stvarno je vrlo impresivno na jednom mjestu vidjeti sve te ekološke proizvođače i proizvode iz EU i ostalog svijeta. Nema toga što se tamo nije moglo vidjeti, okusiti i uživati u svim tim ekološkim proizvodima.

Eko Sever proizvodi
Eko Sever proizvodi
Eko Sever delegacija
Eko Sever delegacija
Eko Sever logo na Biofachu
Eko Sever logo na Biofachu

Nama je ovo bio sedmi sajam od kada sudjelujemo na Biofach sajmu. Već nekoliko godina surađujemo sa nekoliko ekoloških proizvođača, koji su ujedno i prodavači u svojim zemljama, gdje smo do 1.7.2013. godine izvozili naš suhi asortiman, a nakon ulaska Hrvatske u EU pružila nam se je prilika da proširimo suradnju. Tako da sada pregovaramo, dogovaramo se i proširujemo suradnju s tvrtkama iz Austrije, Švicarske, Italije, UK i Nizozemske. A na sajmu se sada pojavila i mogućnost suradnje i s Nijemcima. Mislim da je to uvelike pridonijelo što smo sada dio EU, nema carina i puno je jednostavnije poslovati.

Jedna od najbolji vijesti je finalizacija ugovora s ekološkim proizvođačima iz Italije. Dogovorili smo da ćemo zajedno surađivati na način da mi izvozimo njima asortiman koji njima trenutno fali, a mi ga imamo te naravno na obostrano zadovoljstvo upotpunjujemo naš asortiman s njihovim. Ne trebamo previše naglašavati, ali je dobro spomenuti za one koji nas tek upoznaju da sav asortiman koji kod nas možete kupiti je ekološki proizvod sa ekološkim EU certifikatom.

Naši prijatelji iz Italije i mi
Naši prijatelji iz Italije i mi

Za kraj malo slika novih proizvoda koje imamo sada u našoj ponudi. Nadamo se da će se dopasti mogućnost nabavke novih ekoloških proizvoda od vaših najdražih proizvođača u Hrvatskoj. I dalje jako pazimo da je to najbolji proizvod koji možete kupiti, zdrav, ukusan i ekološki.

Novo povrće i voće u našoj ponudi
Novo povrće i voće u našoj ponudi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s