Zelena košarica na kućni prag – od sada u bilo koje mjesto u RH

Nismo dugo pisali, a mislim da imamo dobar razlog za pisanje novog blog posta. Uveli smo jednu novu mogućnost, a to je naša zelena košarica na kućni prag koja je od sada dostupna na području cijele Republike Hrvatske po vrlo povoljnim cijenama. Dobro, da budemo potpuno iskreni, nedostaje nam nešto lokacija koje ne pokrivamo, nažalost radi se o lokacijama u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, točnije mjesta na nekoliko otoka. Da sada ne duljimo, imate popis svih mjesta gdje dostavljamo.

Slika informacija o dostavi
Slika informacija o dostavi

Što se tiče cijene dostave, podijeli smo Hrvatsku na dva dijela:

  1. Za područje grada Zagreba i bliže okolice je 45,00 KN za narudžbe iznosa do 50,99 KN, od 51,00 KN do 100,99 KN dostava iznosi 25,00 KN, a za sve narudžbe iznad 100,99 KN dostava je besplatna;
  2. Za sve ostale gradove i mjesta u RH cijena dostave iznosi 45,00 KN za narudžbe iznosa do 200,99 KN, od 201,00 KN do 400,99 KN dostava iznosi 25,00 KN, a za sve narudžbe iznad 400,99 KN dostava je besplatna. Cijene za dostavu se odnose po jednom paketu, kojemu je maksimalno ograničenje na ukupnu težinu 30 kg, a ako prelazi tu težinu šaljemo dva paketa.

Kako smo proširili našu dostavu, tako smo opet malo poradili na našem webshopu. Kako smo ranije pisali, uveli smo Brzu narudžbu (koju vide samo registrirani korisnici), a sada i mogućnost da narudžbu koju ste napravili možete pokupiti u jednoj od naših trgovina. Tako da ako ste u Zagrebu, a zaboravili ste naručiti proizvode za dostavu na kućnu adresu (jer dostavljamo samo jedanput tjedno po lokaciji) ili prolazite kroz Zagreb možete odabrati prilikom naručivanja da ćete paket pokupiti u jednoj od naših trgovina.

Slika nove košarice s preuzimanjem u dućanima
Slika nove košarice s preuzimanjem u dućanima

Ako ste se ikada pitali vezano uz ispunjavanja podataka za registraciju na našem webshopu, to nam je potrebno kako bi mogli kvalitetno obaviti dostavu namirnica na kućnu adresu osobe koja naručuje. Više informacija možete pročitati o privatnosti podataka.

Imamo još puno novosti koje pripremamo, ali malo po malo. Hvala svima koji nas podržavate svih ovih godina. Trudimo se i dalje da budemo najbolji.

3 thoughts on “Zelena košarica na kućni prag – od sada u bilo koje mjesto u RH

    1. Ne razumijem u čemu je problem? Ne možemo Vam nikako dostaviti narudžbu ako se niste registrirali. A poanta brze narudžbe jest da olakšamo proces naručivanja za dostavu na Vaš kućni prag ili preuzimanje u našim trgovinama.

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s