Otvoreni dan imanja Eko Sever – lipanj 2013.

Svake godine organizramo dan otvorenih vrata na imanju Eko Sever. Imanje se nalazi u malom selu Lepšić, pored Ivanić-Grada. Tu se nalazi kompletna naša proizvodnja; povrća, voća, žitarica, ljekovitog bilja. I svake godine u lipnju, evo već šest godina zaredom, možete samostalno doći kod nas i pogledati uživo što i na koji način uzgajamo.

Imanje Eko Sever putokaz

To je u biti jedno zajedničko druženje koje radimo sa našim kupcima. Imamo sreću što nas već nekoliko godina zaredom je vrijeme poslužilo i što je to jedan jako lijepi dan za druženje s obitelji i prijateljima na našem imanju. Svake godine imamo sve više posjetitelja, što nas uvelike veseli, jer na ovaj način dobijemo priliku zahvaliti se uživo našim kupcima što nas podupiru i daju nam vjetar u leđa za daljnji naš razvoj.

Svake godine u isto vrijeme organizramo dan otvorenih vrata na imanju i to svake godine u lipnju, uvijek u nedjelju. Tako da već sada možete planirati jedan izlet u lipnju 2014. godine. Vrlo vjerojatno će to biti druga nedjelja u lipnju mjesecu.

U nastavku imate jedan mali foto album iz lipnja 2013. godine, našeg zadnjeg dana otvorenih vrata imanja Eko Sever. Hvala svima koji su bili! I svakako sve vas očekujemo na idućima.

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s