Suradnja s MoFit fitnes centrom

Sa zadovoljstvom mogu podijeliti sa našim kupcima da smo započeli jednu lijepu suradnju sa MoFit fitnes centrom. Više o samome centru i o zajedničkoj suradnji možete pročitati u daljnjem tekstu ovog blog zapisa.MoFit fitnes centar fokusiran je na cjelovito zdravlje svojih članova. Svoje tijelo možete ojačati i izgraditi baveći se nizom različitih aktivnosti od grupnog vježbanja (yoga, pilates, total body workout, …) do teretane (500 m2) i unutrašnje penjaće stijene. U ponudi MoFit nudi i licencirane programe Les Mills-a i Spinning-a. Ovi programi poznati su po tome što su kreirani od stručnjaka, vode ih educirani treneri koji svojom stručnošću omogućavaju dobru motivaciju, odličan trening i zabavu!

Za individualne treninge mogući su osobni treninzi koji će potaknuti bolju formu, kondiciju te općenito zdravlje.

MoFit fitnes centar
MoFit fitnes centar

Kroz cijelu godinu članove vodimo u prirodu. Planinarenje po okolnim brdima, te biciklističke ture po otocima neke su od omiljenih druženja uz aktivnost. Pogledajte listu slijedećih tura ovdje: http://www.mofit.hr/planinarimo-zajedno.html. Uz to, na proljeće planiramo organizaciju biciklističkih tura u sklopu obilaska imanja Eko Sever u okolici Ivanić Grada.

Njegovati tijelo potrebno je, no bez dobrog i pozitivnog duha nema napretka. Unutrašnju snagu možete izgraditi sudjelovanjem na meditacijama, energetskim tretmanima, aroma masažama uz posebne vježbe disanja te iscjeliteljskim zvukovima tibetanskih zdjela. Želite se riješiti stresa, ili trebate poticaj i snagu za novi korak obratite se u masažni centar “Penso Positivo”.

Poboljšajte snagu i zdravlje, inspirirajte sebe i druge – obogatite život.

Ciljevi suradnje MoFit fitnes centra i Eko Severa su vezane uz ove dvije važne odrednice:

  • Želimo li dugoročno zdrav i sretan život potrebno je svakodnevno biti svjestan mozaika aktivnosti koje treba zadovoljiti na tom putu – hrana je jedna od tih kockica.
  • Vrlo je izazovno u današnje vrijeme redovito vježbati, konzumirati nutricionistički balansiranu i kvalitetnu hranu i ostati fit. Ipak, odgovorni smo za svoje fizičko i psihičko zdravlje, svoje obitelji, kao i ponašanje prema okolini i prirodi.

Aktivnosti koje ćemo organizirati:

  • predstavljanje zdravih, kvalitetnih organski uzgojenih proizvoda kao temelj prehrane u MoFit fitnes centru;
  • predstavljanje važnosti fizičke aktivnosti za cjelokupno zdravlje;
  • promocija aktivnosti koje potiču svjesnost o zdravlju (razne radionice, predavanja), ali i važnost brige za zajednicu i našu okolinu (akcije donacija za potrebe djece s posebnim potrebama, skloništa napuštenih životinja, čišćenja okoliša i dr.).

Svi vaši prijedlozi dobro su došli. Upite i ideje možete poslati na klara@mofit.hr ili marko@eko-sever.hr.

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s