Kako do ekološki uzgojene hrane u Hrvatskoj

Trebalo je očito proći više od nekoliko tjedana da svjetlo dana ugleda novi post na blogu Eko Sever. Znam da smo obećali i najavili da ćemo biti redovitiji, ali jednostavno svakodnevni posao odvuče vas sa ovakvih stvari. Trudit ćemo se biti ažurniji u budućnosti i davati vam pregled informacija i preporuka koje budemo smatrali da će Vam dragi naši kupci i čitatelji biti zanimljivi.

Ovim novim postom na blogu bi željeli dati kratki pregled na koji način možete kupiti naše proizvode. Pa da krenemo redom.

Trgovine

Mi u Zagrebu u ovom trenutku imamo tri trgovine gdje možete svaki dan kupiti svježe namirnice iz ekološkog uzgoja (dobro skoro svaki dan). Da ih navedemo, a uz njih i radno vrijeme:

  • Tratinska ulica 57, radno vrijeme je svaki dan od utorka do petka od 8 do 20 sati te subotom od 8 do 14 sati (pogledajte točnu lokaciju na mapi)

Eko Sever u Tratinskoj

  • Vlaška ulica 94a, radno vrijeme je svaki dan od utorka do petka od 8 do 20 sati te subotom od 8 do 14 sati (pogledajte točnu lokaciju na mapi)

Eko Sever u Vlaškoj

  • Tržnica Dolac, zatvorena hala boks br. 64, radno vrijeme je svaki dan od utorka do subote od 7 do 14 sati

Tržnica Dolac

Znam da mnogi ljudi priželjkuju da otvorimo još trgovina u gradu Zagrebu kako bi im bili bliže. Mogu samo najaviti da radimo na tome. U planu su dvije trgovine u bližoj budućnosti, jedna u Novom Zagrebu, a druga u zapadnom dijelu grada Zagreba.

Tržnice grada Zagreba

Na tržnicama smo započeli prodaju naših proizvoda još davne 2000. godine kada smo se i krenuli profesionalno baviti ekološkim uzgojem povrća, voća, žitarica, ljekovitog bilja i raznih prerađevina (zimnica, brašna, kaše, kruh, i dr.). U biti cijeli naš asortiman proizvoda možete naći na našem webu, a u webshopu možete vidjeti trenutnu ponudu.

Da se vratim na početnu misao. Tržnice. I dalje smo tu. Na tržnici Trešnjevka (kada dođete na Trešnjevački plac, krenite lijevom stranom, uz staru ribarnicu i tu ćete naći Ivku) i na tržnici Dolac (na otvorenom dijelu Dolca, s lijeve strane, točno preko puta ulaza u ribarnicu; tu možete naći Maria) možete nas naći samo petkom i subotom, osim kada su blagdani ili državni praznici, jer tada tržnice grada Zagreba ne rade.

Dostava na kućni prag

Davno smo započeli sa dostavom naših proizvoda na kućni prag. Mogu slobodno reći da smo bili pioniri u tom području jer smo prvi u Hrvatskoj krenuli sa dostavom svježeg povrća i voća na kućni prag još davne 2001. godine. Uh već punih 12 godina. Vrijeme strašno leti.

Naša dostava trenutno funkcionira na način da smo grad Zagreb i bližu okolicu (Zaprešić, Samobor, Velika Gorica, Dugo Selo) podijelili na četiri dana kada dostavljamo naše proizvode (možete naći na našem webu točnu podjelu). Dostavu možete napraviti koristeći naš webshop (prije toga vam je potrebna registracija; pogledajte i naš blog na temu korištenja webshopa) i dostavu naručenih proizvoda dobivate na svoj kućni prag. Dostavu radimo u periodu između 18 i 23 sata.

Za sve Vas koji nažalost niste u Zagrebu ili u njegovoj blizini isto možete naručiti naše namirnice, samo što za dostavu na Vaš kućni prag koristimo usluge HP ekspres, s time da sami pokrivate troškove prijevoza. Nadamo se da ćemo u budućnosti imati bolju pokrivenost lijepe naše na čemu i radimo.

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s